Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

GRAPPLE D'HUZES. 12 HOURS SEMINAR TO RAISE MONEY FOR THE DUTCH CANCER FOUNDATION | 21/09/2019

Scroll to top

Top

No Comments

Oudste blue belt van Nederland?

Oudste blue belt van Nederland?

Onlangs is in Delft wellicht de oudtste blue belt van Nederland gepromoveerd! Onderstaand bericht laat zien dat leeftijd slechts een getal is.

Ruud is 71 jaar en traint al jaren bij BJJ Delft, ondanks zijn leeftijd is hij 3 keer per week op de mat te vinden en traint hij kei hard, naast zijn trainingen op de mat is Ruud ook vaak in het kracht honk te vinden waar hij zijn krachten op pijl houd.

Voor Ruud houd het hier niet op, naast de technische trainingen op de mat en de fyskieke trainingen in het kracht honk werkt hij ook nog eens aan zijn mentale kracht door een paar keer per week het meer van het delftse hout over te zwemmen, en nee niet met een wet suit aan zoals de surfers maar gewoon in zijn zwembroek, weer of geen weer Ruud gaat er voor.

Ruud is de schoon vader van black belt Floris Dekker en daarom is er niks mooiers zijn blauwe band uitgereikt te krijgen door zijn eigen schoonzoon! Jaren voor getraind dus meer dan verdiend, wederom een bewijs dat leeftijd geen rol hoeft te spelen bij de sport BJJ.

BJJ Delft is dan ook heel trots een atleet als Ruud in de gelederen te hebben!
Hard work pays off!!

 


Fatal error: Uncaught Exception: 190: Error validating application. Application has been deleted. (190) thrown in /home/deb63691/domains/artesuave.eu/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273