Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

GRAPPLE D'HUZES. 12 HOURS SEMINAR TO RAISE MONEY FOR THE DUTCH CANCER FOUNDATION | 24/08/2019

Scroll to top

Top

3 Comments

Kerst Verlanglijstje

Kerst Verlanglijstje

Nu de man met de mijter weer terug naar huis is, is de baas van Rudolph alweer onderweg naar Nederland. De kruidnoten worden ingeruild voor kerstkransjes en het is dus ook weer tijd om het jaarlijks kerst verlang lijstje op te stellen.

GI
Hoe kun je het nieuwe jaar nu beter beginnen dan met een nieuwe gi? Ben je op zoek naar een middengewicht gi dan kom je al snel terecht bij de Tatami Estilo 4.0 die sinds deze week weer volop op voorraad is bij Tatami Fightwear. Ben je meer van de lichtgewicht gi dan kun je natuurlijk niet om de Do or Die Hyperfly heen. Verkrijgbaar in een hoop smaken, met als nieuw vlaggenschip de Pro Comp Gi.

Hyperfly Pro Competition Gi

Ben je meer van de “aparte” gi, kijk dan eens bij Lucky Gi. 

Rashguard / Thights
Een nieuwe gi is natuurlijk niet compleet zonder een nieuwe rashguard. Bijvoorbeeld de nieuwe Coffee & Chokes rashguard van Scramble, of een rashguard uit de Panda/Gorilla serie van Tatami. Thights haal je natuurlijk bij Nike, maar de avonturier onder ons gaat de mat op met de Scamble Rainbow spats!

Sweaters / T-shirts
De horrorwinter staat voor de deur en hoe kun je je er beter tegen wapenen dan met een dikke hoodie? Check even op Groundfighter, daar zitten er vast wel een aantal tussen voor je!

De keuze voor een t-shirt is redelijk eenvoudig vandaag. Meerkatsu heeft een aardige selectie voor je, maar wat ons betreft is de “Guerilla Techniques” toch wel de uitschieter! (Misschien ook wel omdat ArteSuave’s Sam model heeft gestaan voor dit shirt)

Overige
Griptrainers van Scramble, Jiu Jitsu Bands armband of kettlebells van elke willekeurige webshop…

Wil je gelijk een cadeau van de kerstman welke je de rest van het jaar uit kunt pakken? Kijk dan eens naar een abonnement op Jiu Jitsu Style. Elke twee maanden krijg je dan de nieuwe editie van wellicht het beste BJJ magazine van Europe op je deurmat.

Ook op je deurmat past misschien wel je instructeur (ArteSuave Kenny doet graag zijn kerstman gi aan voor wat privelessen). Privelessen zijn een goede manier om de kleine foutjes eruit te halen of om net wat nieuwe details te leren.

Zoek je nog een goede tas om al je nieuwe dingen in mee te nemen? De nieuwe Datsusara tassen zijn verkrijgbaar bij Boxhaus.de. Dikker hennep, bettere ritsen, meer ruimte, overall nog beter dan de vorige.

Mocht je nog kleinigheidjes zoeken dan weet je natuurlijk dat de kleine dingen als Aluin, Ossengal en Kampferspiritus je nieuwe beste vriend zijn.

Als laatste check je natuurlijk altijd even de weekaanbiedingen van Body en Fitshop. Deze week de Whey Perfection sample pack voor bijvoorbeeld maar 7,50.

Update: De DO OR DIE HYPERFLY koop je nu met 10% korting als je de kortingscode “artesuave” gebruikt. Deze code is enkel geldig op de gi’s en tot 31 december 2013!


Fatal error: Uncaught Exception: 190: Error validating application. Application has been deleted. (190) thrown in /home/deb63691/domains/artesuave.eu/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273