Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

GRAPPLE D'HUZES. 12 HOURS SEMINAR TO RAISE MONEY FOR THE DUTCH CANCER FOUNDATION | 19/08/2019

Scroll to top

Top

No Comments

Kaishin

Kaishin
Over Kaishin

 

Wat betekent “Kaishin”:

Kaishin staat voor “Open Mind/Open Spirit”.

“The Mind Is Like A Parachute, It Works Best When It’s Open” (Rickson Gracie). 

 

U kunt bij Team Kaishin recreatief trainen als wel op wedstrijd niveau. Leden van Kaishin doen elk jaar mee aan diverse toernooien, zowel Nationaal als Internationaal (zie rubriek nieuws). Ook worden er verschillende keren per jaar gastdocenten uitgenodigd om trainingsweekenden en seminars te geven bij Kaishin om het niveau van onze leden omhoog te helpen en te voorzien van de nieuwste technieken. Binnen het Team heerst er een prettige sfeer, waar iedereen welkom is.

 

De lessen die bij Kaishin momenteel te volgen zijn:

•Braziliaans Jiu-Jitsu

•Submission Grappling

•MMA

•Kickboksen

 

Henk Heneweer

 

Na een aantal jaren Kickboksen en Karate (zwarte band) hebben getraind, kwam Henk in 2004 in aanraking met het Braziliaans Jiu-Jitsu via een goede vriend. Deze gaf Henk prive training, tot op een gegeven moment Henk mee ging naar Amsterdam om met het Team van Cadu mee te gaan trainen. Er ging een nieuwe wereld open voor Henk en vanaf dat moment concentreerde Henk alleen nog maar op het trainen van Braziliaans Jiu-Jitsu. Henk komt uit voor het hoogaanziende Team Agua onder leiding van Remco van Baardewijk. Henk heeft verschillende nationale en internationale podiumplekken weten te bemachtigen in de afgelopen jaren. In de afgelopen jaren heeft Henk ook onder verschillende Black Belts mogen trainen zoals: Cadu, Augusto Ferrari, Boca, Ricardo Da Silva. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen/technieken binnen het BJJ, doet Henk vaak mee aan BJJ seminars/trainingen onder leiding van verschillende Black Belts, o.a.: Ricardo Da Silva, Boca, Augusto Ferrari, Cadu, Eduardo “Dudu” Nascimento, Marcos Barbosa, Abmar Barbosa, Marcus Vinicius, Robin Gracie, Clark Gracie en Roberto “Cyborg” Abreu. Ook traint Henk regelmatig in Engeland bij Ricardo Da Silva (Nova Forca UK www.novaforca.com).

 

Er bij Team Kaishin in Almere Braziliaans Jiu-Jitsu getraind worden.

De trainingen staan onder leiding van Henk Heneweer

 

Voor meer informatie ga naar de website: www.kaishin.nl

 

Locaties en lestijden

Bij Kaishin kan op de volgende locaties getraind worden:

Almere

Kijk voor meer informatie en lestijden op de website van de Kaishin


Fatal error: Uncaught Exception: 190: Error validating application. Application has been deleted. (190) thrown in /home/deb63691/domains/artesuave.eu/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273