Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

GRAPPLE D'HUZES. 12 HOURS SEMINAR TO RAISE MONEY FOR THE DUTCH CANCER FOUNDATION | 24/08/2019

Scroll to top

Top

7 Comments

IBJJF Rankings

IBJJF Rankings

Gegarandeerd dat we niet iedereen weten te vinden, dus we horen het graag als we nog meer toppers in België en Nederland hebben. De personen die we wel hebben weten te vinden tonen aan dat we toch aardig bezig zijn hier!

Bij de Adult White Female MediumHeavy vinden we de twee dames terug die onlangs bij het EK in Portugal de dienst uitmaakte. Op plek 2 vinden we Veronique Theunis van Brasa en op plek 6 vinden we Ismay Gossen van Team Agua.

Chango Eersel van Team Agua vinden we terug op plek 2 in de Senior Purple Male Medium en ook van Team Agua vinden Jesmine Latrach op plek 10 van de Adult Blue Female Medium.

In de Master Black Male Medium vinden we Wim Deputter van Brasa op plaats 12. Hendrik Coenraad Heneweer  van Ferrari Team Academy moet genoegen nemen met de 3e plaats in de Senior Brown Male MediumHeavy.

Jordi Peute van Gracie Barra Nederland vinden we terug achter o.a. Caio Terra, Bruno Malcafine en Felipe Costa op een verdienstelijke 14e plaats in de Adult Black Rooster.

ArteSuave’s eigen Harmen de Jong van JJF staat gedeeld 31e in de Senior Purple Male Superheavy en zijn teamgenoot Yasmin Sewgobind is van het podium gestoten en staat op plek 7 in de Adult Black Female LightFeather.

Hebben we ook nog een nummer 1? Jazeker. Voor het derde jaar op rij is Martijn Gademan van JJF de te kloppen man in de Senior Male Superheavy (en open). Eerst als witte bander en inmiddels al 2 jaar als blauwe bander.

Natuurlijk staan er nog meer Belgen en Nederlanders in, maar helaas lijkt niet van iedereen de data ingevuld te zijn, of hebben ze in 2013 nog niet meegedaan aan IBJJF toernooien. Mocht je toch nog iemand vinden, laat het dan weten!

Update:

Natuurlijk niet te vergeten, Laura Hondorp van Gracie Barra. Eerder dit jaar had ze de eerste plaats in handen, maar helaas is ze een plaatsje gezakt naar de 2e plek in de Adult Purple Female Feather.

Desmond van den Berg van Carlson Gracie staat gedeeld tweede in de Senior2 Brown Male MediumHeavy.

Kenny Polmans (Badboys / Brasa) welke zich vooral in de no-gi afdeling goed staande heeft gehouden met een 9e plek als gevolg in de NoGi Master Brown Light (inmiddels natuurlijk zwart). En dan Karl-Frederik Spets (Tevens van Badboys) welke in de NoGi Senior Brown Medium een derde en in de Open een tweede plek te pakken heeft.


Fatal error: Uncaught Exception: 190: Error validating application. Application has been deleted. (190) thrown in /home/deb63691/domains/artesuave.eu/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273