Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

GRAPPLE D'HUZES. 12 HOURS SEMINAR TO RAISE MONEY FOR THE DUTCH CANCER FOUNDATION | 24/08/2019

Scroll to top

Top

5 Comments

Ataste of Jiu Jitsu

Ataste of Jiu Jitsu

Nog net voordat we in Nederland een nieuwe koning kunnen gaan kronen komen we bij Arte Suave eerst met belangrijker nieuws. Vanaf vandaag hebben we namelijk Ataste bereid gevonden op Arte Suave levend te houden. Zoals bij de lancering al vermeld zijn we voor en door de Nederlandse en Belgische BJJ verslaafden, dus kunnen we zonder jullie ook niet bestaan!

Aangezien we er dan ook niet voor het grote geld in zitten (rijk zijn we namelijkk toch al…) zorgen onze sponsoren er dan ook met name voor dat de jaarlijkse rekeningen betaald worden. Waar Gameness Europe, Sarai Pannekoek Sportvoedingsadvies en Groundfighter.eu ons al eerder hielpen, zijn we blij om te vermelden dat we vanaf vandaag Ataste daaraan mogen toevoegen!

Wat hebben jullie eraan? Aangezien de rekeningen voor het eerste jaar al betaald zijn hebben we het met Ataste op een akkoordje gegooid… Binnenkort zullen we beginnen met het verloten van acai aan onze volgers. Wat moet je doen? Niets. Hoeveel geven we weg? Een cadeaubon voor een hele doos!

Meer informatie komt snel, tot die tijd kun je altijd terecht bij de volgende adressen voor je Acai!

 


Fatal error: Uncaught Exception: 190: Error validating application. Application has been deleted. (190) thrown in /home/deb63691/domains/artesuave.eu/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273