Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

GRAPPLE D'HUZES. 12 HOURS SEMINAR TO RAISE MONEY FOR THE DUTCH CANCER FOUNDATION | 21/08/2019

Scroll to top

Top

7 Comments

Win een DOorDIE Pro Comp Rashguard!

Win een DOorDIE Pro Comp Rashguard!

We proberen zoveel als mogelijk voor en door de Nederlands/Belgische BJJ wereld te doen. Zo hadden we vorig jaar een deal met Ataste om één van onze bezoekers te belonen met een doos Acaï. Nu zitten we met een klein probleem.

We hebben van DO or DIE Europe een rashguard ontvangen om deze te reviewen, echter is deze “helaas” te klein. Vandaar dat we een beroep op jullie gaan doen. We zijn op zoek naar iemand om deze rashguard voor ons te reviewen.

PROCOMP-BLUE-SS-FRONT_grande

Het is een ranked rashguard, maar aangezien het logo van Hyperfly al wit met blauw is kan deze makkelijk door andere banden gedragen worden.

Wat is het addertje? Waarschijnlijk moet je ergens in de -70 klasse vallen en ergens tussen de 1.70-1.80 zijn. En we zouden het op prijs stellen als je ons van een kleine review wil voorzien zodat we deze kunnen plaatsen.

Stuur even een berichtje via Facebook naar Artesuave en over twee à drie weken zullen we de winnaar bekend maken! Delen van de actie wordt natuurlijk gewaardeerd!


Fatal error: Uncaught Exception: 190: Error validating application. Application has been deleted. (190) thrown in /home/deb63691/domains/artesuave.eu/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273