Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

GRAPPLE D'HUZES. 12 HOURS SEMINAR TO RAISE MONEY FOR THE DUTCH CANCER FOUNDATION | 13/12/2018

Scroll to top

Top

2 Comments

Uitbreiding Webteam

Uitbreiding Webteam

Vanaf heden hebben we bij Artesuave een nieuwe toevoeging op onze redactie. Het ontbijtnieuws en Artesuave Shownieuws zal voortaan gepresenteerd worden door Noël Brand van Jiu Jitsu Factory.

Noël is de auteur van zijn onofficiële biografie White Belts Are People Too! en is daarnaast expert op het gebied van kracht en conditie. Trainen doet hij onder Bart Aarts bij JJF Breda en daarnaast heeft hij het enorm druk met zijn eigen ondernemen, Breda Strenght & Conditioning.

We willen Noël natuurlijk bedanken dat hij ons komt versterken en hopen dat jullie er ook nog iets van op zullen steken!

Noel Brand, T.O.P. Trainer C – The Overload Principle. Is een mede eigenaar en trainer bij Breda Strength & Conditioning. Zijn specialiteiten zijn training, voeding, blessure preventie en behandeling. Hij heeft talloze opleidingen gedaan in binnen en buitenland en begeleid een diverse groep (wedstrijd) sporters in zijn gym en online. Breda Strength & Conditioning | The Unfair Advantage.


Fatal error: Uncaught Exception: 190: Error validating application. Application has been deleted. (190) thrown in /home/deb63691/domains/artesuave.eu/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273