Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

GRAPPLE D'HUZES. 12 HOURS SEMINAR TO RAISE MONEY FOR THE DUTCH CANCER FOUNDATION | 21/08/2019

Scroll to top

Top

No Comments

UFFC GYM

UFFC GYM

UFFC GYM verzorgt trainingen in Brazilian Jiu Jitsu.

Patrick Wittevrongel heeft de trainingen en is een Blue Belt onder Robin Gracie van Gracie Barcelona. Robin Gracie zoon van de legendarische Helio Gracie is voor UFFC de perfecte leermeester.

Meermaals per jaar gaat Patrick naar Robin Gracie voor verschillende trainingsweken.

Dat deze begeleiding zijn vruchten afwerpt staat als een paal boven water. UFFC bestaat van 2009 en ondanks het feit dat we gespecialiseerd zijn in MMA hebben wij op diverse grappling tornooien reeds mooie podiumplaatsen behaald. Wij kunnen dus zeker aanzien worden als een volwaardige BJJ-club. Er wordt zowel op woensdag en zondag getraind en op zaterdag hebben we een kids class.

In wintermaanden trainen we vooral met gi, in de zomermaanden trainen we vooral no-gi wat dan weer perfect aansluit op onze MMA strategie. Ook in deze planning volgen wij de ideologie van Robin Gracie.

UFFC betracht vooral in opdracht van Robin Gracie, Brazilian Jiu Jitu over te brengen zoals het hoort. Startend met de basis, “no fancy stuff” goede degelijke technieken in het pad op weg naar de “Blue Belt”.

Maar al te vaak zien we beginnende BJJ’ers technieken proberen uitvoeren waar ze niet klaar voor zijn. Dit proberen wij te voorkomen. BJJ mag gerust een way of life genoemd worden, en word meestal aangevuld met extra training in kracht, conditie en beweeglijkheid dit allemaal in functie van BJJ. Functionele drills, microdrills, internalisatie van beweging naar de hersenen, periodisering van de oefeningen, het past allemaal in één trainingschema.

Niks houd u tegen om deel te nemen aan onze lessen.

Ik zie jullie graag op onze mat voor een vrijblijvende training.

Meer info vindt u alvast op. www.uffc.be

Met vriendelijke groeten,

UFFC  GYM
Patrick Wittevrongel


Fatal error: Uncaught Exception: 190: Error validating application. Application has been deleted. (190) thrown in /home/deb63691/domains/artesuave.eu/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273