Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

GRAPPLE D'HUZES. 12 HOURS SEMINAR TO RAISE MONEY FOR THE DUTCH CANCER FOUNDATION | 21/08/2019

Scroll to top

Top

4 Comments

Paul Walker krijgt postuum zwarte band

Paul Walker krijgt postuum zwarte band

Opvallend stukje vandaag terug te vinden in de Stentor. Niet zozeer dat Paul Walker de zwarte band ontvangt, maar meer dat ze aandacht besteden aan BJJ.

LOS ANGELES – Paul Walker heeft postuum een zwarte band in jiujitsu gekregen van zijn leraar. De onlangs overleden acteur was volgens zijn leraar Ricardo Miller een ambassadeur voor de vechtsport.

Miller leerde de acteur in 2004 kennen, toen hij naar binnen wandelde bij de Paragon Brazilian Jiu Jitsu Academy in Santa Barbara. “Ik herkende hem niet toen hij binnenkwam”, vertelt Miller op de website van Paragon. “Dat kwam deels doordat hij zich niet als een filmster gedroeg.”

Volgens Miller was Walker leergierig en wilde hij zo veel mogelijk jiujitsu verwerken in zijn films. Zo liet hij bepaalde technieken die hij van Miller had geleerd, zien in de Fast and Furious-films.

“Net als veel mensen met een witte band wilde Paul graag weten hoe hij een zwarte band kon krijgen. Ik heb hem meteen duidelijk gemaakt dat we die niet zomaar weggeven, ook niet aan beroemdheden”, aldus Miller. “Hij was vastbesloten om er een te krijgen. Hij zei: ‘Ik zal mijn zwarte band halen, zelfs als ik die in mijn doodskist moet krijgen’. Na zijn dood wil ik Paul Walker graag de zwarte band toekennen die hij tijdens zijn leven zo graag wilde.”

© de Stentor, op dit artikel rust copyright. Share

 


Fatal error: Uncaught Exception: 190: Error validating application. Application has been deleted. (190) thrown in /home/deb63691/domains/artesuave.eu/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273