Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

GRAPPLE D'HUZES. 12 HOURS SEMINAR TO RAISE MONEY FOR THE DUTCH CANCER FOUNDATION | 19/09/2019

Scroll to top

Top

No Comments

Over ArteSuave.eu

Over ArteSuave.eu

Arte Suave, vrij vertaald naar “The Gentle Art”, is waarschijnlijk het meest voorkomend alternatief voor de sport Braziliaans Jiu Jitsu.

Aangezien BJJ in Nederland en België nog redelijk onbekend is en er helaas een chronisch gebrek aan eenheid is, is er besloten om een centrale website op te zetten om de Nederlandse en Belgische BJJ beoefenaars een onderdak te bieden. Eén plek voor alles wat BJJ aangaat.

Natuurlijk kunnen we dit niet alleen, dus zijn we ook sterk afhankelijk van de input van onze bezoekers. Mocht je dus tips, artikelen of andere bruikbare input hebben dan horen wij dit graag!

Weet jij wanneer er een nieuw toernooi aankomt, wanneer er een seminar is of wil je ons gewoon feliciteren met deze site? Vul dan het contact formulier in.

We beginnen vanaf nul en we hopen uiteindelijk een mooie database op te kunnen zetten voor iedereen die BJJ beoefent, en tevens een goed visitekaartje voor de mensen die onze mooie sport nog niet kennen.

 


Fatal error: Uncaught Exception: 190: Error validating application. Application has been deleted. (190) thrown in /home/deb63691/domains/artesuave.eu/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273