Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

GRAPPLE D'HUZES. 12 HOURS SEMINAR TO RAISE MONEY FOR THE DUTCH CANCER FOUNDATION | 19/08/2019

Scroll to top

Top

No Comments

OPENING BRAZILIAANS JIU JITSU SPORTSCHOOL ‘ICON BJJ-EDE’

OPENING BRAZILIAANS JIU JITSU SPORTSCHOOL ‘ICON BJJ-EDE’

Op 10 februari 2016 om 18.30 uur vindt de eerste les Braziliaans Jiu Jitsu plaats, waarna om 19.30 de officiële opening van sportschool ICON BJJ-Ede start. Aan de Maanderpoort 17 in Ede. Met de opening van ICON BJJ Ede, wordt daarmee de vierde ICON BJJ school in Nederland geopend. De andere sportscholen zijn gevestigd in Den Haag, Delft en Spijkenisse. Icon BJJ Ede is daarmee de eerste dependance die niet in het westen van het land gevestigd is.

De sportschool in Ede komt onder leiding te staan van vader Nico en zoon Jan Christiaan Herbert. Het is nooit eerder voorgekomen dat vader en zoon beide in bezit zijn van de zwarte band in Braziliaanse Jiu Jitsu in Nederland. Naast dit feit is het ook niet eerder voorgekomen dat vader én zoon samen een BJJ sportschool openen in Nederland.

Samen een sportschool openen is voor de familie Herbert een nieuwe wending in hun sportcarrière. Naast dat beide heren een zeer imponerende resultatenlijst hebben binnen de sportwereld, heeft de familie Herbert in totaal 21 medailles gewonnen op de Open Europese Kampioenschappen Braziliaans Jiu Jitsu. Nico en Jan Christiaan zijn beiden ook beide Zwarte Band in Judo, Nihon Jujutsu en Sambo.

Met sportschool ICON BJJ-Ede zijn zij de enige sportschool in Ede, die alleen lesgeven in Braziliaans Jiu Jitsu. De lessen worden verzorgd op de woensdag van 18.30 tot 19.30 en op de vrijdag van 20.00 tot 21.30 aan de Maanderpoort 17 in Ede.


Fatal error: Uncaught Exception: 190: Error validating application. Application has been deleted. (190) thrown in /home/deb63691/domains/artesuave.eu/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273