Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

GRAPPLE D'HUZES. 12 HOURS SEMINAR TO RAISE MONEY FOR THE DUTCH CANCER FOUNDATION | 13/12/2018

Scroll to top

Top

8 Comments

Ne-Waza Jiu Jitsu scheidsrechter cursus

Ne-Waza Jiu Jitsu scheidsrechter cursus

Like what? De Judo Bond Nederland gaat Ne-Waza aka BJJ scheidsrechters cursussen aanbieden. Nu is het voor ons ook maar zondag avond, maar snappen jullie het nog?

Zwarte banders traditioneel Jiu Jitsu, lid van de Judo Bond, gaan zichzelf opleiden volgens Franse regels BJJ…

Wie kent het niet: Brazilian Jiu Jitsu. Het systeem waar technieken op de grond worden uitgevoerd om de tegenstander onder controle te brengen. In Frankrijk is hiervoor een wedstrijdsysteem opgezet dat zich langzaam maar zeker over het Westerse continent aan het verspreiden is. Zo ook in Nederland. Voor dit wedstrijdsysteem zijn we op zoek naar scheidsrechters, die het leuk vinden om de deelnemers te beoordelen en de wedstrijd te begeleiden. Het is hiervoor niet noodzakelijk dat je al scheidsrechter bent in een van de andere wedstrijdvormen van Jiu Jitsu. Voor het Ne-Waza wedstrijdsysteem worden apart scheidsrechters opgeleid. Wel dien je in het bezit te zijn van de eerste Kyu Jiu Jitsu en lid te zijn van de JBN.

Op 7 september aanstaande wordt de eerste Ne-Waza scheidsrechter cursus georganiseerd. De cursus duurt 1 dag, en wordt afgesloten met een theorie examen. Daarna volgt tijdens het eerstvolgende toernooi een praktijkexamen. Als beide met goed gevolg worden afgesloten ontvang je de bijbehorende scheidsrechter licentie.

http://www.jbn.nl/nieuws/DU16505_Ne-Waza+Jiu+Jitsu+scheidsrechter+cursus.aspx


Fatal error: Uncaught Exception: 190: Error validating application. Application has been deleted. (190) thrown in /home/deb63691/domains/artesuave.eu/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273