Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

GRAPPLE D'HUZES. 12 HOURS SEMINAR TO RAISE MONEY FOR THE DUTCH CANCER FOUNDATION | 13/12/2018

Scroll to top

Top

No Comments

Nationale Ne Waza training Belgie

Nationale Ne Waza training Belgie

Komende zondag 31 augustus vindt de eerste nationale training Ne Waza plaats van het nieuwe seizoen. Ne Waza is praktisch hetzelfde als bjj met een kleine variatie in de regels.

Tijdens deze nationale trainingen is het allereerst de bedoeling van mekaar te leren. Verder wordt er op basis van deze trainingen en resultaten op wedstrijden een selectie gemaakt van competiteurs die gesponserd kunnen deelnemen aan deze wedstrijden als lid van het nationale ne waza team.

Ben je geïnteresseerd om deel uit te maken van het nationale team? Of wil je eens kijken waar je niveau staat in vergelijking met de andere wedstrijdvechters? Ook als je gewoon wil bijleren en komen trainen/rollen met andere mensen, ben je welkom!Twijfel niet en kom volgende week langs op de nationale training!

De bedoeling is echt om tot een selectie te komen van de beste competiteurs in België, ongeacht team of affiliatie. Ik wil daarom ook de coaches van de verschillende Vlaamse teams oproepen om deel te nemen . Hun inbreng in de selectie wordt ten zeerste geäpprecieerd!

De nationale training zal plaatsvinden op zondag 31 augustus op het volgende adres:
Sporthal Het Veld
Schildebaan 22b
2240 Zandhoven
Er wordt getraind van 9u30-12u00 en er zal ruimschoots tijd zijn om te rollen!

Tag iedereen waarvan je denkt dat hij of zij geïnteresseerd zou kunnen zijn!


Fatal error: Uncaught Exception: 190: Error validating application. Application has been deleted. (190) thrown in /home/deb63691/domains/artesuave.eu/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273