Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

GRAPPLE D'HUZES. 12 HOURS SEMINAR TO RAISE MONEY FOR THE DUTCH CANCER FOUNDATION | 24/07/2019

Scroll to top

Top

No Comments

Kerst: eisenpakket

Dames, zoek nog snel een vriend. Maak weer contact met je lang verloren rijke achtertante. En benadruk in je omgeving nog even hoe lief en zorgzaam je dit jaar bent geweest. Santa is bijna in town, en zodra je deze gi’s, rashguards en BJJ-assecoires hebt gezien, wil je alles. Deze december nog.
Dus bij deze een verlanglijst waardoor zowel je jongere broertje als je we-hebben-pas-zes-maanden-‘iets’-dus-ik-probeer-nog-steeds-indruk-op-je-te-makenvriend de mogelijkheid hebben iets voor je aan te kunnen schaffen.

 

Prijsklasse één.
Voor wie
:
– het jongere broertje met bijbaan in de Albert Heijn;
– de werkeloze neef van 31 die nog steeds bij zijn ouders woont;
– de vriendinnengroep.
Budget:
tot € 20,-

Wat:
Misschien een beetje vreemd om aan je mannelijke familieleden te vragen, maar wel geschikt voor je vriendin die jouw lootje heeft getrokken: een sportbeha. Maar dan wel een beetje leuk en niet een witte of huidkleurige. Deze mag ze wél voor je aanschaffen.

BH's
Adidas          –     Fighter Girls    –              Jacó

Een ander kleinigheidje voor onder de twintig euro zijn de telefoon cases van Scramble.
Telefoon
Ja, deze zijn leuk hè? Maar om teleurstelling te voorkomen: ga alleen kijken als je in het bezit bent van een Galaxy S3.

Prijsklasse twee.
Voor wie: 
– moeder en vaderlief;

– de longtime boyfriend;
– opa en oma.
Budget:  
tot € 60,-

Wat:
Voor al die lucky ladies met lieve ouders, een vriend of een opa en oma die nog leven, raad ik deze awesome Meerkatsu rashguard aan. Mocht je het niet zo hebben op de Japanse dame en griezel, kijk dan zeker nog even verder op de website. De designs van de rashguards en shorts variëren van eenhoorns tot luipaarden uit de hel.


Ik heb ooit een grapple short van het merk Gentleman gewonnen. Nu heb ik geen issues, en jullie natuurlijk ook niet, maar rollen met heel groot ‘Gentleman’ op je kont vraagt toch om reacties waar je niet op zit te wachten. Ook de tights waarbij duidelijk te zien is dat deze eigenlijk voor mannen bedoeld zijn, zijn vrij oncomfortabel. Vandaar een aantal shorts waarin iedere vrouw zich een dame voelt in plaats van een gentleman.
421007581370201231_koro-purple-mma-shorts4505_Fightshort Venum Electron Purple - UFC 130 Ice Edition4

De eerste is van Fighter Girls. Als je niet van luipaardprint houdt, no worries, ze hebben nog veel meer vrouwelijke shorts. De tweede is van Koroshiya Fightwear. Nog nooit van dit merk gehoord? Ik ook niet; ik kwam het tegen tijdens deze kerstzoektocht. Pin me er niet op vast dat deze short van hoge kwaliteit is, dat weet ik niet. Maar waar je wel zeker van kan zijn is dat je er niemand anders op je school mee ziet lopen. Venum kennen we allemaal wel. De vrouwenshorts staan niet op de officiële website. Waarschijnlijk is dat de reden dat we deze shorts niet zo vaak zijn tegengekomen. Ik weet van de mannenvarianten van de Venumshorts dat ze lang meegaan en het geld waard zijn.
Een ander cadeau in deze prijsklasse is een goede sporttas. Hoewel niet typisch voor vrouwen, is dit gewoon een uniseks tas die we allemaal wel in ons bezit willen hebben. Op de zijkant staat: ‘Eat, breathe, sleep, Jiu-Jitsu.’

Een sportieve trui die ook nog eens behoorlijk fashionable is. Het merk Aggro begreep wat de bedoeling is.

Prijsklasse drie.
Voor wie:
– de rijke achtertante;

– de vriend die nog indruk probeert te maken;
– de vriend die iets goed te maken heeft. Grr.
Budget:
Ha ha, budget?

Wat:
Het duurste cadeau waar je om kan vragen, is toch wel een gi. De Storm-website is even offline, maar niet getreurd: de geliefde kan gewoon door hierop te klikken deze prachtige gi voor je aanschaffen. Geen probleem. 

Maar ook deze Break Point gi heeft mooie details en is van goede kwaliteit. Ik kan alleen uit ervaring zeggen dat ie wel een beetje krimpt door het wassen. Dus als je nog langer bent dan 1,80 m. zou ik toch voor een ander merk gaan.

Tot zover de kerstverlanglijsttips. Ik raad iedereen aan duidelijk te zijn in wat je écht wilt. Dan eindig je nooit teleurgesteld met een witte sport-bh, een telefoonhoesje met diamantjes of een fleecetrui. Een fijne kerst ladies! 

 


Fatal error: Uncaught Exception: 190: Error validating application. Application has been deleted. (190) thrown in /home/deb63691/domains/artesuave.eu/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273