Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

GRAPPLE D'HUZES. 12 HOURS SEMINAR TO RAISE MONEY FOR THE DUTCH CANCER FOUNDATION | 21/08/2019

Scroll to top

Top

10 Comments

Ground Fighting Academy

Ground Fighting Academy

Ground Fighting Academy (Team GFA) verzorgt sinds oktober 2014 Braziliaans Jiu Jitsu en Grappling trainingen in Leeuwarden. De trainingen worden gegeven onder leiding van Arnoud Terpstra in Sportcentrum De Fabriek Leeuwarden. De club bestaat uit een hechte groep gedreven mensen die allemaal het beste uit elkaar probeer te halen. Er heerst een open mindset en er zijn regelmatig leden die andere clubs in zowel binnen- als buitenland bezoeken om nieuwe technieken te leren en kennis op te doen.

Je kunt bij ons terecht op maandag en vrijdag voor lessen en daarnaast is er de mogelijkheid om iedere dag onbeperkt te trainen. De trainingen op maandag zijn in gi en vrijdag’s worden er no-gi trainingen gegeven. Interesse? Kom langs voor een gratis proefles! Of neem contact met ons op als je vragen hebt. Zie je op de mat!

Locatie:
James Wattstraat 4
8912 AR Leeuwarden

www.groundfighting.nl


Fatal error: Uncaught Exception: 190: Error validating application. Application has been deleted. (190) thrown in /home/deb63691/domains/artesuave.eu/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273