Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

GRAPPLE D'HUZES. 12 HOURS SEMINAR TO RAISE MONEY FOR THE DUTCH CANCER FOUNDATION | 19/09/2019

Scroll to top

Top

2 Comments

Foto’s Belgium Black Belts Seminar

Foto’s Belgium Black Belts Seminar

Op zaterdag 5 januari vond de eerste BBB Seminar plaats en als we zo het verslag en de foto’s mogen geloven zal het ook zeker niet de laatste keer zijn geweest!

De deelnemers werden verdeeld in zes leeftijds- en niveaugroepen. Ze kregen elk 4 lessen onder leiding van zwarte banden: – Wim de Putter (Brasa), – Kenny Polmans (Bad Boys), – Benoït Zenther (Séquana), – en ook Patrice Delaby (AAM) van Lille uit Frankrijk. We hadden ook een aparte groep voor vrouwen en meisjes voorzien die les kregen van de sympathieke Nederlandse zwarte band Yasmin Sewgobind (Jiu Jitsu Factory).

Visraël (Brasa), ex Russische kampioen worstelen, werd gevraagd om in te vallen en gaf een fantastische stage “Take down’s”. Sommige gaven les in het Nederlands, andere in het Frans, op zijn Belgische ! Algemene tevredenheid over de technieken. De sparring verliep zeer vlot en vooral “zeer sportief” en “vriendschappelijk”, maar misschien net iets te kort voor de “Die-hards” onder ons.

Met de BBJJA engageren we ons alvast om daar een jaarlijks evenement van te maken. Voorstellen zijn welkom. Een extra niveaugroep voor gevorderden om ook zwarte banden aan te trekken ? Een aparte sparring voor deelnemers EK ? Laat het ons maar weten, maar laten we vooral deze openheid en samenwerking koesteren. Ook aan ons om eens bij de anderen op bezoek te gaan. Samen et werken aan een jaarkalender. Ook dank aan de VJJF voor de ondersteuning in de organisatie.

De foto’s zijn [hier] terug te vinden!


Fatal error: Uncaught Exception: 190: Error validating application. Application has been deleted. (190) thrown in /home/deb63691/domains/artesuave.eu/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273