Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

GRAPPLE D'HUZES. 12 HOURS SEMINAR TO RAISE MONEY FOR THE DUTCH CANCER FOUNDATION | 24/05/2019

Scroll to top

Top

3 Comments

Black Belts were White Belts too: Henk Heneweer

Black Belts were White Belts too: Henk Heneweer

Voordat we 2013 gaan inruilen tegen 2014 gaan we het jaar uit met een nieuwe toevoeging aan de serie Black Belts were White Belts too. Vandaag is het de trainer van Team Kaishin, Henk Heneweer, die ons terugneemt naar zijn begin in het BJJ.

In 2004 ben ik ooit in aanraking gekomen met BJJ door Chris Schardijn, vele uren met hem BJJ drills en sparring gedaan, bij hem thuis op 3 judomatten in de huiskamer, mooie tijden waren dat! In 2005 nam hij mij mee naar Cadu om mee te trainen met vechters in Amsterdam!
Nadat Cadu vertrok vanuit Nederland is Team Agua onder Remco van Baardewijk gevormd met BJJ Black Belt gastttainers die regelmatig een paar weken verbleven bij Team Agua om de BJJ trainingen te verzorgen, zoals Augusto Ferrari, Boca, Barbosa en vele andere Black Belt BJJ gasttrainers in de loop van de jaren!

Vanaf 2007 ben ik ook zelf BJJ les gaan geven, meer uit noodzaak omdat ik niet meer regelmatig kon trainen in Amsterdam vanwege mijn werk, maar aangezien ik helemaal verkocht was aan het BJJ wilde ik graag door trainen en vandaar dus deze keuze om zelf les te gaan geven in die tijd! Vanaf dat moment vele nationale- en internationale toernooien gevochten en vele BJJ seminars bezocht, zelf binnen mijn eigen Team Kaishin Almere ook BJJ Black Belt uitgenodigd zoals: Ricardo Da Silva, Fabio Gomes, Clark Gracie, Marcus Vinicius, Augusto Ferrari, Boca, vanaf 2008 tot op de dag van vandaag train ik ook regelmatig bij Nova Forca UK onder Ricardo Da Silva in Engeland één van de Teams waar ik naast Team Agua (Remco van Baardewijk), Team Kaishin Almere en Ferrari Jiu-Jitsu (Augusto Ferrari) ook voor uit kom tijdens wedstrijden.

Alles bij elkaar vele jaren getraind, vele kilometers afgelegd naar toernooien, seminars, trainingen, vele blessures gehad, veel nieuwe vrienden leren kennen, mooie plekken bezocht! Ik kan dan ook terug kijken met een grote glimlach van elke minuut die ik op mat heb besteed, alle opofferingen die ik heb gemaakt, was het dubbel en dwars waard! – Henk Heneweer

hh_bbwwbt2


Fatal error: Uncaught Exception: 190: Error validating application. Application has been deleted. (190) thrown in /home/deb63691/domains/artesuave.eu/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273