Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

GRAPPLE D'HUZES. 12 HOURS SEMINAR TO RAISE MONEY FOR THE DUTCH CANCER FOUNDATION | 19/01/2019

Scroll to top

Top

4 Comments

Artesuave.eu presents: Dutch Black Belt Seminar

Artesuave.eu presents: Dutch Black Belt Seminar

Beter goed gejat dan slecht verzonnen. Nee, dat is het misschien ook niet helemaal, maar feit is wel dat we vorig jaar na een bezoek aan het Belgium Black Belt seminar dat werd georganiseerd door BBJJA / Brasa bruine bander Dieter Truyen, dusdanig geimponeerd waren dat we gaan kijken of we een soort gelijke traditie in Nederland kunnen opzetten.


Het idee is om eenmaal per jaar een seminar te organiseren waarbij band of team geen enkele rol van betekenis spelen. WE ARE ALL ONE.

DRIE BLACKBELTS, DRIE UUR SEMINAR, 5 EURO PER DEELNEMER

Voor de eerste editie houdt dat in dat er op 29 november van 15.00 tot 18.00uur het eerste Dutch Black Belt seminar zal plaatsvinden in de Sportarena te Oisterwijk. Deze locatie is goed bereikbaar, heeft voldoende parkeerplekken, douches etc. en een kleine 170m2 aan matten.

Omdat het doel niet is om winst te maken, maar vooral om meer verbondenheid te creeren zijn we gaan kijken hoe we dit het beste konden gaan opzetten.

De lokatie was gelukkig snel gevonden, maar toen kwam het volgende probleem. De Black Belts.
Om het WE ARE ALL ONE thema wat meer kracht mee te geven willen we proberen om de komende jaren van elk team in Nederland een Black Belt als leraar te kunnen aanbieden.

BLACK BELTS

Dit jaar was het de bedoeling dat we zouden aftrappen met de meest actieve wedstrijd vechter van Nederland, maar helaas is Jordy Peute onlangs geopereerd en is zijn herstel natuurlijk prioriteit nummer 1.

Gelukkig zijn er in Nederland nog een mooi aantal alternatieven en we zijn dan ook trots dat we voor de eerste Dutch Black Belt Seminar de volgende leraren kunnen presenteren:

Yasmin Sewgobind | Jiu Jitsu Factory
Daniel Bertina | Marcos Flexa – Carlson Gracie
Zohair Abouchoaib | Brasa Team

Daniel en Zohair hebben elkaar al eens eerder op de mat ontmoet. Toen was het op het Dutch Open, maar nu staan ze naast elkaar in plaats van tegenover elkaar.

KOSTEN

Alle drie de leraren verzorgen dit eerste Dutch Black Seminar kosteloos, we moeten er alleen voor zorgen dat ze in Oisterwijk komen. Aangezien de Artesuave helikopter momenteel buiten gebruik is houdt dat in dat deelname aan het seminar vijf euro kost zodat we deze drie helden kunnen ontlasten van hun reiskosten. Niets geen strijkstokken of einde jaars bonussen bij Artesuave.

Dat zijn vijf hamburgers of 15 kipnuggets, maar het is natuurlijk een geweldig gebaar dat ze alle drie verder kosteloos willen komen!

DBB2

ADRESGEGEVENS

Sportarena Oisterwijk
Sportlaan 6
5062 JK Oisterwijk

AANMELDEN

Na het invullen van onderstaand formulier ontvang je direct een mailtje terug met daarin de betalingsgegevens. Zodra de betaling ontvangen is sta je definitief aangemeld voor het seminar! Inschrijvingen zijn alleen mogelijk per persoon, iedereen die wil komen zal zichzelf dus moeten inschrijven.

SOLD OUT!!

 


Fatal error: Uncaught Exception: 190: Error validating application. Application has been deleted. (190) thrown in /home/deb63691/domains/artesuave.eu/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273