Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

GRAPPLE D'HUZES. 12 HOURS SEMINAR TO RAISE MONEY FOR THE DUTCH CANCER FOUNDATION | 19/09/2019

Scroll to top

Top

One Comment

Arte Suave Boeken club

Arte Suave Boeken club

De boekenclub. Een fenomeen uit de jaren 90. Je wordt lid van de boekenclub (bijvoorbeeld ECI), kunt boeken, cd’s e.d. aanschaffen met wat korting en vervolgens moet je elke 3 maanden iets nieuws bestellen. Vervolgens kom je er nooit meer vanaf.

Hoe vaak koop je nu een boek welke je vervolgens nog 10 keer gaat lezen? En hoe veel keer komt dat er dan niet van en ligt het boek vervolgens oud en bruin te worden in de kast?

Goed, laten we daar iets proberen aan te doen. De Arte Suave boekenclub.

Heel simpel. Heb je een BJJ gerelateerd boek wat ligt te verstoffen, laat het ons weten, zodat we een nieuwe eigenaar ervoor kunnen vinden, kosteloos wel te verstaan. Persoon A stuurt het boek op naar persoon B en wanneer persoon B het boek uit heeft laat hij het ons weten en zoeken we een persoon C. Kind kan de was doen. Het opsturen van een boek kost een euro of 2, dus dat zijn de kosten ook niet.

Natuurlijk moeten we zelf dan het goede voorbeeld geven, daarom beginnen we met de volgende boeken…

Dit hoeft niet alleen voor boeken te zijn, ook bijvoorbeeld voor magazines en/of dvd’s etc.

Vraag de boeken aan, of stuur ons je beschikbare boeken via het contactformulier op de overzicht pagina.

 

 


Fatal error: Uncaught Exception: 190: Error validating application. Application has been deleted. (190) thrown in /home/deb63691/domains/artesuave.eu/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273