Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

GRAPPLE D'HUZES. 12 HOURS SEMINAR TO RAISE MONEY FOR THE DUTCH CANCER FOUNDATION | 18/08/2019

Scroll to top

Top

5 Comments

Amerika Trip #4

Amerika Trip #4
  • On 28/03/2013

Hier sta ik dan, klaar om door de Kimono controle te wandelen voor de weging, wordt ik tegengehouden omdat mijn band te oud is. Na wat schooien eindelijk een nieuwe gevonden, en mag ik erdoor.. of niet. Net wanneer ik op de weegschaal ga staan, houdt een van de referees me tegen, en verwijst me erop dat men broek niet IBJJF legal is. Na wat rondvragen heeft iemand een Kimono voor me in zijn auto liggen, doe deze snel aan en loop naar de controle maar was al Dqed omdat het te lang duurde. Gaan klagen tegen de headref, en uiteindelijk mocht ik er toch door.  spijtig genoeg heb ik geen video van mijn enige match. de laatste 4 minuten toen het gelijk stond, zaten we gelijk muurvast in 50/50. ik probeerde enkele advantages te score door voor footlocks, armbars en op het einde voor een polsklem te gaan, maar buiten voor de advantage die ik nodig had om daar gelijk te staan, stond de ref niet echt aan mijn kant en verloor ik uiteindelijk op ref decision

Zondag keerde ik terug om naar de black belts te gaan kijken. Wat me echt opvalde is het verschil in niveau nog. Leandro Lo die Sean Roberts van de Kumite 42-0 oprolde en dan nog op zijn dode gemak hem vervolgens submitte

Het hoogtepunt was waarschijnlijk de zoveelste match tussen Cobrinha en Rafael Mendes. Buiten op de vorige Pan Ams, waar rafael cobrinha submitte, eindigde bijna elke wedstrijd op referee decision, in voordeel van Rafael Mendes. De menigte werd gek toen cobrinha 2 punten terugnam door Rafael te sweepen vanuit sitting guard, maar deze wist uiteindelijk de match nog te winnen, door de wedstrijd te controleren in 50/50 ( waar de meeste mensen gemengde gevoelens over hebben )

Goed, ondertussen ben ik in New York, en klaar om enkele malen bij Marcelo te trainen.. Voor de geinteresseerden, zal ik 1 van de dagen een price breakdown geven, mocht iemand zelf geinteresseerd zijn om in Amerika te gaan trainen


Fatal error: Uncaught Exception: 190: Error validating application. Application has been deleted. (190) thrown in /home/deb63691/domains/artesuave.eu/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273