Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

GRAPPLE D'HUZES. 12 HOURS SEMINAR TO RAISE MONEY FOR THE DUTCH CANCER FOUNDATION | 19/09/2019

Scroll to top

Top

2 Comments

Amerika Trip #3

Amerika Trip #3
  • On 21/03/2013

Morgen is het zover.

Hier zit ik dan, in een klein studiotje van 30 vierkante meter met 3 gasten en een chihuahua in hollywood. Er moet nog wat gewicht af ( dankzij alle toegevoegde dingen in het eten hier) dus loopt momenteel het bad vol, en staat het epson salt klaar voor erin gekapt te worden. ik moet nog maar een kilo kwijt maar wil wel rustig kunnen eten morgen, men roommate 3.

Deze morgen ons in een oude mustang gepropt ( die dingen zijn niet bedoeld voor meer als 2 personen ) om bij Cobrinha te trainen, waar bekend volk zoals Michael Langhi, Bruno Malfacine en Mario Reis de mat deelden. Ook was Werdum er om naar de training te kijken, en Marcelo Garcia wandelde met enkele van zijn jongens ook binnen voor de laatste voorbereidingen te doen.

Voor de rest van de week staan er enkele trainingen bij Fitnex geplant ( waar men roommate les geeft ) en  natuurlijk alle black belt wedstrijden zien.

Tot binnenkort, met hopelijk goed nieuws!


Fatal error: Uncaught Exception: 190: Error validating application. Application has been deleted. (190) thrown in /home/deb63691/domains/artesuave.eu/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273